Sådan spiller du Baccarat

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.

Kort beskrivelse:

Baccarat er et virkelig let spil at spille. Dealeren håndterer korttrækningen i henhold til bestemte regler, og spilleren har ingen beslutninger at tage under spillet. De eneste to beslutninger, du som spiller skal tage før hver kortgivning, er at vælge hvilken hånd, du tror, vil vinde den næste omgang, og bestemme dig for, hvor meget du vil satse. Huset samler alle indsatser ind, og indkasserer eller udbetaler efter hver omgang. Det er imidlertid en god idé at gøre sig bekendt med spillets regler, da det vil gøre det mere interessant og spændende og dermed forøge spilleoplevelsen.

Mål

At satse på den hånd, der afsluttes med et samlet pointtal på 9 eller så tæt derpå som muligt.

Mulige indsatser

Der er 5 muligheder, en spiller kan satse på: Spillerens hånd, Bankens hånd, Uafgjort hånd, Spillerpar eller Bankpar. Du kan også satse på bankens og spillerens hånd, eller bank- og spillerpar eller uafgjort hånd samtidigt.

“Spillerpar” og “Bankpar” sideindsatser

“Spillerpar” og “Bankpar” er sideindsatser, som vinder, hvis de første to kort, som gives til spilleren eller Banken er et par (f.eks. 5, 5 eller K, K), og taber ved alle andre kombinationer.
Spillet spilles som normalt, men spillerne kan også placere indsatser på Spillerpar, Bankpar eller begge.
Spillerne kan placere et væddemål ud over, eller i stedet for, en Spiller- eller Bankindsats.

Kortværdier

Esser regnes som en. 
2 til 9 regnes som kortets viste værdi.
10'ere og billedkort regnes som nul.

F.eks.:

9+7=16 Hånden regnes som 6
5+5+5=15 Hånden regnes som 5
10+9=19 Hånden er en "Naturlig" 9
Konge+Es+5=16 Hånden regnes som 6

Spillet

Baccarat spilles med 8 sæt kort, der blandes efter hver hånd. Kortene gives fra en "shoe", lige som i klassisk blackjack. Der kan satse enten på spillerens hånd, på bankens hånd, spillerpar, bankpar eller på uafgjort. Der gives fire kort, det første og tredje til spillerens hånd, det andet og fjerde til bankens hånd.

Det samlede pointtal for begge hænder vises nedenfor. Hvis en af hændernes samlede pointtal er 8 eller 9, kaldes det henholdsvis en "naturlig" 8 eller en "naturlig" 9, og der gives ikke flere kort. Den vindende hånd er den, som er tættest på 9. Denne regel tilsidesætter alle andre regler. Hvis begge hænder har samme værdi, er spillet "Uafgjort".

Afhængig af de to hænders pointtal efter den første kortgivning, skal et tredje kort muligvis gives. Det gives med billedsiden opad, først til spillerens hånd og derefter, hvis det er nødvendigt, til bankens hånd. Der kan ikke gives mere end et ekstra kort pr. hånd. Hvorvidt det tredje kort skal gives, er reguleret i forhold til faste regler.

Regler for det tredje kort

Et tredje kort kan gives til spilleren eller kortgiveren afhængigt af følgende regler:

 • Hvis spilleren eller banken har en værdi af 8 eller 9, står de begge. Denne regel tilsidesætter alle andre regler.
 • Hvis spillerens værdi er 5 eller mindre, trækker spilleren et kort. Ellers står spilleren.
 • Hvis spilleren står, trækker banken et kort, hvis bankens værdi er 5 eller mindre. Hvis spilleren trækker, kan du bruge nedenstående diagram til at afgøre, om banken skal trække (D) eller stå (S).

Baccarat-korttrækningsregler

BANKENS SCORE SPILLERS TREDJE KORT
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
7 S S S S S S S S S S
6 S S S S S S D D S S
5 S S S S D D D D S S
4 S S D D D D D D S S
3 D D D D D D D D S D
2 D D D D D D D D D D
1 D D D D D D D D D D
0 D D D D D D D D D D

Sådan spiller du

 1. Placer en enkelt indsat eller en kombination af indsatser på et af indsatsområderne (UAFGJORT, BANK, SPILLER, Bankpar eller Spillerpar), og klik derefter på knappen Giv kort.
 2. Spilleren og banken giver to kort hver. Det tredje kort bliver givet automatisk i overensstemmelse med reglerne for det tredje kort (se ovenfor).
 3. Ved omgangens afslutning bliver pointtallet af bankens og spillerens hånd vist på skærmen lige ved siden af de givne kort.
  1. Dealeren indkasserer de tabte indsatser.
  2. Dine gevinster placeres ved sinde af din oprindelige indsats og føjes til din jetonstak, når du trykker på Sats igen eller Ny indsats.
  3. Saldoen på din spillekonto justeres automatisk.

Introskærm og menuen Indstilinger

Bordets grænser

Spillet lader spilleren vælge mellem 3 mulige grænser for bordet – lav, normal eller høj – hvorved man kan påvirke de forskellige indsatsomrdåer og udvalget af jetoner. Bordets grænser kan ændres via spillets intromeddelelse eller fra menuen Indstillinger i spillet, men ikke under spillet. Bemærk, at ændring af spillets grænser ikke påvirker spillets regler. Uanset bordets grænser er indsatsen på den progressive jackpot bet altid begrænset til 1 valuta i spillet.

Bordets udseende

Spillet lader spillere vælge mellem 2 mulige udseender af bordet – klassisk eller digital. Bordets udseende kan ændres via spillets intromeddelelse eller fra menuen Indstillinger i spillet, men ikke under spillet. Bemærk, at ændring af bordets udssende ikke påvirker spillets regler.

Turbotilstand

Turbotilstand, som kan vælges fra introskærmen og også i menuen Indstillinger i spillet, gør spillet hurtigere, da den eliminerer de fleste kortblandinger og animationer af indsamlinger. Bemærk, at ændring af spillets hastighed ikke påvirker spillets regler.

Baggrundsmusik

Med denne knap i menuen Indstillinger, kan spilleren slukke for baggrundsmusikken.


Bemærk: Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Udbetaling

 1. Indsatser på spillerens vindende hånd giver 1 til 1. (fifty-fifty).
 2. Indsatser på bankens gevinstgivende hånd giver 1:1. (selv penge), men Huset opkræver en kommission på 5% på alle indsatser på bankens gevinstgivende hånd, der trækkes straks efter udbetaling af gevinsterne.
 3. Vindende indsatser på uafgjort betales 8:1, mens spiller- eller bankindsatster returneres (push).
 4. Vindende sideindsatser på spiller- og bankpar betales 11:1.

Minimumsindsats: 10 Kr.
Maksimumsindsats: 10.000 kr.


Spillerens teoretiske afkast i procent er vist forneden:


Indsatser RTP
Bankørindsats 98.94%
Spillerindsats 98.76%
Udfalds-indsats 85.64%
Par-indsats 89.64%