Sådan spiller du Multi-hand Blackjack

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.

Kort beskrivelse:

I Multi-hand Blackjack spiller du mod dealeren (huset).

Spilleren får to kort der vender opad. Spilleren kan trække lige så mange kort som ønsket, indtil 21 nås. Trækker spilleren et kort, så han kommer over 21 (kaldet "Bust"), taber han hånden og sit sats. En vinderhånd på mere end dealerens hånd, uden "Bust". Dealeren får i første omgang kun et kort. Han modtager først sit andet kort efter, at spilleren er færdig.

Blackjack-regler

I vores Blackjack er der en dealer og en spiller. Dealer giver kort fra 6 kortspil med 52 spillekort, som blandes efter hver runde. Før kortene gives, skal spilleren placere sine bets på den ønskede position ved at vælge en af de jetoner, som er tilgængelige for ham/hende og trække den hen til spottet eller ved at klikke/trykke på spottet. Efter at have valgt sin ønskede sats skal spilleren klikke på knappe "Giv kort" for at gå videre med sin hånd. Runden begynder, når spilleren har satset og klikket "Giv kort". Der kan spilles op til 1, 3 eller 5 hænder på en gang.

Når der gives kort, kan sats ikke ændres. I løbet af hånden kan spilleren tilføje sine sats med valg af Double Downs, Splits og Forsikring. Når kortene er givet, kan spilleren vælge den mulighed, der giver flest muligheder. Knapper, som findes i den nedereste del af skærmen, vises for at lette spillerens beslutning. Er det fx muligt at dele to kort, vises der en knap til at spilleren kan dele sine kort. Spilleren skal blot trykke på knappen "Split".

Hvis en spiller får Blackjack, som er en 10'er eller billedkort, samt es, får han 1,5 gange sit sats (kaldes 3:2). Hvis dealer også har Blackjack, er det et "Push" og satset går tilbage til spillekontoen. En uafgjort annonceres også, når spilleren og dealeren har samme antal (ikke kun BJ), som er lavere end eller lig med 21.

Kun en starthånd, der udgøres af en 10’er eller et billedkort sammen med et es, betragtes som en Blackjack og overgår en 21-hånd.

Efter alle spillerens sats er udført, afslutter dealer sin hånd. Hvis dealer har seksten eller mindre, skal han trække et kort (Hit), indtil han mindst får sytten. Hvis dealers kort overskrider 21 (Bust), skal han betale alle resterende hænder i spillet.

Et es kan svare til 1 eller 11. Billedkort såsom konge, dronning og bonde svarer til 10. Alle øvrige kort har den viste værdi.
En "Hard Hand" er en hånd uden et es, eller en hånd med et es, der har en værdi af 1. En hånd bestående af et es, 7 og 9 kaldes "Hard 17".
En "Soft Hand" er en hånd med et es svarende til 11. En hånd bestående af et es og en 6'er kaldes "Soft 17." Dealeren står på soft 17.

"Double Down": En spiller kan vælge "Double" efter at have fået sin hånd med en værdi på 9-11 eller efter et delt par, hvis de efterfølgende kort også giver en hard hand med værdien 9-11. Double vil automatisk fordoble spillerens sats og der gives et ekstra kort, der vender opad. Spilleren kan ikke trække flere kort.

"Split": Hvis spilleren får et par, kan han for de første to kort (fx to femmere, to bønder, etc.), dele sine kort i separate hænder. Denne deling kan foretages for hænder, hvor de første to kort har samme værdi samt for identiske kort. Deles der, afgives der automatisk et yderligere sats svarende til det originale sats. Hver hånd spilles uafhængigt og spilleren kan bede om lige så mange gange Hits som ønsket for hver hånd (med undtagelse af es, som får et ekstra kort pr. hånd). Ved delte esser eller tiere er spillerens Blackjack ikke mulig og svarer til almindeligt 21. I det tilfælde vinder dealers Blackjack og dealers 21 er et "Push".
Blackjack i et split taber til dealers Blackjack.
Spilleren kan dele hver hånd igen (op til 4 hænder).

"Forsikring": Hvis dealer får et es, kan spilleren vælge et "forsikret sats", inden dealers andet kort vises. Forsikring svarer til det originale sats og evalueres efter, at dealer trækker sit andet kort. Hvis spilleren vælger forsikring og dealers andet kort viser sig at være en 10'er eller et billedkort under esset (som giver Blackjack), så vinder spilleren det dobbelte af forsikringssatset. Hvis i stedet kortgiverens andet kort har en værdi på under 10, så taber spilleren forsikringssatset og fortsætter normalt med sin hånd. Bemærk: forsikring ydes ikke hvis spilleren har Blackjack og dealer har et es.

"Push": Push betyder, at dealer og spiller har hænder med den samme numeriske værdi. I det tilfælde er spillet uafgjort og spillerens sats bliver på bordet.

Udbetaling

Resultat Payoff
Vinderhånd 1 : 1
Blackjack 3 : 2
Forsikring 2 : 1

Bemærk: Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.

Indstillinger

I spillets skærmbillede indstillinger kan spilleren vælge følgende:

 1. Bord-limits:
  1. 10-5.000 Kr. pr. hånd
  2. 50-15.000 Kr. pr. hånd
  3. 100-30.000 Kr. pr. hånd
 2. Antal spillerhænder: 1, 3 eller 5 hænder
 3. Bordfarve – grøn, sort, blå eller rød
 4. Lyde – til/fra

Indstillingsskærmen vises, når man logger på spillet og kan tilgså efterfølgende ved at klikke på knappen Setting. Det kan kun gøres mellem spilrunder.

Bord-limits påvirker ikke spilregler eller udbetalinger.

Sådan spiller du sideindsatser - Perfect Pairs™ and 21+3™

For at placere en sideindsats skal du først placere en almindelig blackjack-indsats. Du kan ikke kun placere en sideindsats.

Vælg en jeton, der er i spil, fra rækken med jetoner, og placer den derefter på hver sideindsats ved siden af din almindelige blackjack-indsats.

Du kan placere sideindsatser for hver blackjack-hånd, der spilles.

Du kan placere en indsats på enten en af sideindsatserne eller dem begge - Perfect Pairs™ and 21+3™ - eller ingen af dem.

Hver sideindsats har sine egne grænser, regler og udbetalinger.

Du kan vinde sideindsatserne og tabe på det centrale blackjack-spil, vinde det centrale spil og tabe sideindsatserne, vinde begge dele eller selvfølgelig miste begge dele. Sideindsatsen påvirker ikke den basale blackjack-strategi.

Sideindsats-gevinster fastsættes og betales umiddelbart efter, når alle de første kort er givet (spiller og dealer).

Sideindsats-gevinster betales uanset udfaldet af det almindelige blackjack-spil.

Når alle sideindsatser er afgjort, fortsætter de almindelige kortgivningsprocedurer for blackjack.

Afgjorte sideindsats-gevinster lægges først til din saldo i slutningen af runden og kan derfor ikke bruges i samme runde til efterfølgende blackjack-beslutninger, som f.eks. Split eller Dobbelt.

Perfect Pairs™

Hvis de to først kort, der er givet til en hånd er et par, er indsatsen vundet. Et par defineres som to kort med samme rangerende værdi, ikke numerisk værdi. F.eks. en K og en Q har samme numeriske værdi, men ikke samme rangerende værdi og udgør derfor ikke et par. Kun de første to kort bedømmes som et par. Hvis du får et tredje kort, der udgør et par med et af de første to, tages det ikke i betragtning.

Typen af par påvirker udbetalingen.


Udbetalinger til Perfekte par (Perfect Pairs™) (pr. hånd)

Type par Definition Udbetaling
Blandede par To kort med samme rangering, men forskellig farvet kulør, dvs. hjerter 7 og ruder 7. 6 : 1
Farvede par Parret er ens i farve, men er forskellig i kulør, dvs. to røde kort, f.eks. hjerter 2 og ruder 2. 12 : 1
Perfekt par Parret er identisk, dvs. to hjerter dame. 25 : 1

Spillerens procentdel af den teoretiske gevinst er 93,89%

21+3™

Denne sidegevinst er baseret på en 3 korts-hånd, der bruger dealerens ét (1) kort med forsiden opad og spillerens to (2) første kort med forsiden opad til at danne en 3-korts pokerhånd. Så i alt væsentlighed, kombinerer det blackjack med tre kort-poker.

Når alle indsatser er placeret, gives en omgang blackjack på standard-måden - dealeren giver to kort med billedsiden opad til hver deltagende hånd, og til sig selv på samme måde som almindelig blackjack (1 kort med billedsiden opad, 1 kort med billedsiden nedad til dealeren). Sideindsatsen fastsættes derefter og udbetalinger tildeles. En spiller vil kun få tildelt én gevinstgivende event, selvom dennes 3 korts-hånd kan indeholde mere en 1 gevinstgivende event (dvs. tre ens kulør). I eventen er dealerens kort med forsiden opad et Es, dealeren vil afgøre alle 21+3 vindende hænder før han spørger efter Forsikring eller tjekker deres hånd for en blackjack.


HÅNDENS RANGERING

 • Flush (samme kulør), f.eks.: klør 2, klør 6 og klør 10.
 • Straight (sekvens), f.eks.: ruder 2, klør 3 og hjerter 4.
 • Tre ens (tre kort med samme rangerende værdi), f.eks.: 3 konger.
 • Straight flush (efterfølgende sekvens), f.eks.: ruder 10, ruder Knægt og ruder Dame.
 • Efterfølgende på stribe - (tre kort i samme kulør og rangering), f.eks.: 3 x spar Konge.

Bemærk! En Flush kan også indeholde et par eller tre ens.


Hånd Betaler
Efterfølgende på stribe 100 : 1
Straight Flush 40 : 1
Tre ens 25 : 1
Straight 10 : 1
Flush 5 : 1
Par eller mindre Ingen gevinst!

Spillerens procentdel af den teoretiske gevinst er 92,86%

Grænser for sideindsats

Grænse for sideindsats svarer til bordets grænse

Grænser
  Perfect Pairs™ 21+3™
10 til 5.000 10 til 500 10 til 500
50 til 15.000 50 til 1.000 50 til 1.000
100 til 30.000 100 til 1.000 100 til 1.000

Spillet starter med Turbo-funktionen som standard. Spilleren kan skifte til en “ikke-turbo”-funktion i indstillingsmenuen.

Spillet starter i Side-Bets-tilstand som standard. Spilleren kan skifte til en tilstand uden side-bets via menuen Indstillinger.

Spillet underretter brugeren om at ramme en hård hånd med værdierne mellem 17 og 20.

Spillet underretter brugeren om at ramme en hård hånd med værdien under 12.

Følgende jetoner er tilgængelige:

Bordets grænser Jetoner
10 til 5.000 10, 50, 250, 1.000, 5.000
50 til 15.000 10, 50, 250, 1.000, 5.000
100 til 30.000 10, 100, 500, 2.500, 10.000

Man kan føje den valgte jeton til en ny eller eksisterende indsats ved at trykke på det pågældende indsatsområde på bordet eller ved at trække det over dem.

Jetonen føjes til den eksisterende stack, og værdien af stacken vises på den sidste jeton.

Man kan rydde en stack af jetoner ved at trykke på denne stack i 1 sekund.

Rydning af alle bets på ét spot på bordet (hovedbet og sidebets) kan udføres ved at klikke/trykke på den gule (x) knap ved siden af bettingområdet eller ved at rydde hovedbettet på dette spot.

Du kan flytte den øverste jeton fra en stack ved at klikke/trykke på den og trække den væk. Værdien af den resterende stack vises på stacken, og værdien af den jeton, du prøver at fjerne, vises på den jeton, du trækker. Du kan ikke flytte jetoner fra en stack til en anden.

Man kan rydde alle jetoner på bordet ved at trykke på knappen RYD ALLE.

Du kan fortryde dine sidste tilgængelige bettinghandlinger ved at trykke på knappen FORTRYD, indtil der ikke er flere handlinger tilgængelige.


Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 99,48%


Spillereglerne gælder for pc- og mobile versioner af spillet.