Sådan spiller du videospillet Diamonds Delight

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Diamonds Delight er et "kombo"-videospil med et Pick Me-bonusspil og Super/Mega kombinationer + re-spins.

Gevinst i dette videoautomatspil baseres på en til fem forskellige kombinationer og ikke gevinstrækker.

Spilreglerne gælder også for mobil.

Placering af en indsats

 1. Indsatsbeløbet kan ændres ved at klikke på venstre- og højrepilene på knapperne INDSATS.
 2. Ved at klikke på DREJ begynder spillet.

Særlige spilfunktioner

Pick Me

Når to Pick Me symboler vises samtidigt hvor som helst på hjul 1 og 5, aktiveres Pick Me-spillet. Spillerne skal vælge et af Pick Me-symbolerne for at afsløre en gevinst. Alle Pick Me-gevinster mangedobler den samlede indsats. Pick Me-gevinster lægges til de kombinerede gevinster.

Combos

Combos

Ikon-kombinationer betaler hvor som helst de vises på hjulene og i vilkårlig retning.

Flere ikon-kombinationer kan også vises. Flere ikon-kombinationer tildeler gevinster for alle kombinationer og giver automatisk re-spins.

En Super-Combo-session udløses, når to kombinationer vises i ét spin. En Super-Combo aktiverer ét ekstra re-spin. Alle re-spin-gevinster lægges til Super-Combo-gevinsten.

En Mega-Combo-session udløses, når tre kombinationer vises i ét spin. En Mega-Combo aktiverer ét automatisk ekstra re-spin. Alle re-spin-gevinster lægges til Mega-Combo-gevinsten.

En Super-Combo-session udløses, når fire eller flere kombinationer vises i ét spin. En Super-Mega-Combo aktiverer tre automatiske ekstra re-spin. Alle re-spin-gevinster lægges til Super-Mega-Combo-gevinsten.

Jackpot

Dette videospil har to progressive jackpotter. Jackpot-gevinster tildeles tilfældigt. Det er ikke nødvendigt med symbolkombinationer. Muligheden for at vinde jackpotterne afhænger af størrelsen af indsatsen. Jackpottens vækstrate er 1% af spilindsatser per jackpot.

Fejl i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden ved den progressive jackpot eller potentielle jackpot-gevinster.

Denne jackpot er fælles med andre spil.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinster i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerrunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca hvert. 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før man vinder den. Ovenstående er sandt for jackpots med virkelige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpots aldrig bortset fra hvis ekstreme, eksterne krav er tilstede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser – først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens webside. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Yderligere vejledning

 1. Mere end én kombination kan vises i ét enkelt spin, der giver samtidige gevinster og re-spins.
 2. Flere re-spins og Super/Mega-kombinationer kan forekomme i en re-spin-session.
 3. Re-spins spilles på værdien af indsatsen for det udløste spil.
 4. Maks. re-spins er tre eller fire kombinationer eller mere.
 5. Indsats er samlet indsats og ikke indsats pr. række.
 6. Du kan se de forskellige gevinstgivende kombinationer og specialfunktioner ved at klikke på Gevinstoversigt ("i") på spilleautomatens knappanel.
 7. Du kan se det samlede gevinstbeløb i vinduet "Gevinst i alt".
 8. Du kan bruge Autoplay, så computeren drejer hjulet for dig. Vælg i kontrolpanelet hvor mange spins du ønsker at spille. Du kan vælge x10, x25, x50, x75 spins eller Indtil stop. Du kan når som helst stoppe Autoplay ved at trykke på knappen Drej. Autoplay holder pause for Pick Me-runder.
 9. Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Minimumsindsats: 2,50 Kr.
Maksimumsindsats: 5000 Kr.


Spillets betjeningspanel

Nedenfor er en beskrivelse af pc-spillets betjeningspanel:

Knap Funktionalitet
Spil Klik på Spin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
Stop Klik på Stop-knappen for at stoppe drejning af hjulene.
AutoPlay Klik på knappen AutoPlay for at vælge værdien til AutoPlay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder AutoPlay.
AutoPlay_Bar Valgmenuen til AutoPlay.
Bemærk, at indstillingen Indtil Stop kun vises i lande, der tillader det.
Autoplay holder pause for særlige spilfunktioner, såsom Bonus og ekstra spins, og fortsætter, når funktionen slutter.
Du kan når som helst stoppe Autoplay ved igen at trykke på knappen Spin (Stop).
Info Når du trykker på denne knap åbnes Gevisttabellen straks.
Sats Sats_urørt Ved at trykke på knapperne + og - stiger henholdsvis reduceres indsatsen via en række foruddefinerede værdier.
Lyd Følgende ikon kan anvendes til at slå lyden til og fra.
Menu Hjælp I menuen er der en spilleregler-knap, der åbner spilleregler-siden på en ekstern side.

Mobil

I det mobile spil vises følgende skærmbilleder:

 • Saldo - spillerens saldo.
 • Bet - det aktuelle indsatsniveau i alt, hvilket betyder indsats pr. række ganget antallet af aktive gevinstlinjer. I nogle spil er der ingen gevinstlinjer, men alligevel viser feltet Bet indsatsniveau i alt.
 • Gevinst - alle de opnåede gevinster. Hvis der ikke opnås gevinster, vises nul.
 • Progressive jackpots - hvis spillet har en progressiv(e) jackpot(s), vises den/de. Bemærk, at ved visning af historikken er jackpot(s) skærmbilledet(rne) tomt(me).

I det mobile spil er følgende knapper tilgængelige:

 • Lyd til/fra - dette vises, når spillet er indlæst og giver spilleren mulighed for at aktivere spillets lyde. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Spin - ved at trykke på knappen drejer hjulene. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Auto Spin 25 - ved at trykke på den drejer hjulene 25 gange. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Start - forlader spillet og spilleren vender tilbage til lobbyen.

Indstillinger

 • Spilleregler - ved at trykke på denne knap vises spillereglerne. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Menuen Indstilling - åbner en menu for Indstilling med følgende 7 valgmuligheder.
 • Bet i alt-vælger - giver spilleren mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Auto Spin - giver spillern mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Gevinsttabel - åbner spillets gevinsttabel.
 • Spilleregler - åbner spillereglerne.
 • Ansvarligt spil - åbner siden med ansvarligt spil.
 • Kasse - åbner kassen, så spilleren kan foretage indbetalinger.
 • Lyde - til/fra-vælger
 • Spilleren kan vælge menuen Indstilling ved at trykke på knappen "X".

Bemærk: for spil, der understøtter begge tilstande, gælder ovenstående for både liggende og stående tilstande. Imidlertid er det ikke alle spil, der understøtter begge tilstande, så i dette tilfælde undestøttes kun liggende tilstand.