Sådan spiller du Easter Bunnie$ Video Slot

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Easter Bunnie$ er et Video Slot med 25 betalingslinjer og specielt påskeæg, som bruges til kombinationer, ekstra spins og bonusspil.

Combo Completer

Spilleren skal samle påskeæg fra tromlerne, når det særlige påskeharesymbol med specielle æg vises. Påskeæg kan blive vist på en given tromle og opsamles i spillets panel. Der er inge grænse for antallet af påskeæg, der kan samles op. Påskeæg glider automatisk tilbage i tromlerne og erstatter et symbol mellem påskeharen med specielle ægsymboler og fuldender en enkelt betalingslinje med den største gevinst. Ved en betalingslinje med 5 påskeharer med specielle æg anvendes der 2 påskeæg. Kun 1 betalingslinje kan fuldendes, også selvom der samles mere end 1 påskeæg. Påskeæg gemmes mellem spilsessioner. Påskeæg glider ikke tilbage til tromlerne ved ekstra spins.

Ekstra spins

Spillere samler farver fra tromlerne, når farvepaletten vises på tromle 3. Når påskeægget i kontrolpanelet har alle 4 farver, udløser det Ekstra Spins Mode. Et ekstra spin spilles med samme sats pr. linje som det originale spil. Man kan ikke vinde flere ekstra spins i runder med ekstra spins. Spilleren vælger mellem følgende:

 • 9 ekstra spins med x2 multiplikator på alle gevinster
 • 6 ekstra spins med x3 multiplikator på alle gevinster
 • 3 ekstra spins med x6 multiplikator på alle gevinster
 • 18 ekstra spins uden multiplikator

Wilds

Wild-symbol erstatter ethvert andet symbol undtagen farvepaletter, bonus og æg. Wild giver ikke selv nogen betaling.

Wilds kan vises på tromlerne 2, 3 og 4.

Bonusspil

3 bonussymboler på tromle 1, 3 og 5 aktiverer bonusspil.
Der er op til 4 niveauer, hvor spilleren skal vælge mellem forskellige goder. Alle bonusspilgevinster multipliceres med den samlede gevinst og indsættes på spillekontoen.

Yderligere vejledning

 1. Alle symboler betaler fra venstre til højre på tromler på række for en aktiv betalingslinje (starter fra tromlen længst til venstre).
 2. Alle gevinster multiplieres med sats pr. linje.
 3. Bonusgevinst betales udover gevinst på betalingslinjen.
 4. Kun højeste gevinst betales for hver aktiv betalingslinje.
 5. Du kan få vist videoslotmaskinens forskellige gevinstkombinationer og specielle funktioner ved at klikke på betalingstabellen på maskinens panel.
 6. Du kan kontrollere det samlede gevinstbeløb i vinduet 'Betalt'.
 7. Beløbene som vises på skærmen under spillet er altid i SAMME VALUTA som spillerens saldo, uanset om valutategnet vises eller ej.
 8. Du kan bruge Autoplay til at lade computeren dreje for dig. Vælg antal spins (klik på -/+ eller - afhængigt af spillet - vælg det ønskede antal) og klik på Autoplay. Du kan stoppe Autoplay når du vil. Autoplay standser i bonusrunder og ekstra spins.
 9. Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.

Minimumsindsats: 0,10 Kr. X 25 betalingslinjer
Maksimumsindsats: 100 Kr. x 25 betalingslinjer