Sådan spiller du videospillet Jungle Goal$

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.

Spilbeskrivelse:

 • Dette videospil har 9 faste gevinstrækker.
 • Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol undtagen scatter- og Pick Me-symbolet.
 • Wild-symbolet vises kun på hjul 1, 2, 4 og 5. Wild x3-symbolet vises kun på hjul 3.
 • Wild x3-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen scatter, og tredobler gevinsterne på en aktiv gevinstrække, når en kombination færdiggøres. Wild x3 ses kun på hjul 3.
 • Gevinsterne til Pick Me-bonusspillet lægges til de almindelige gevinster på gevinstrækken.
 • Alle gevinster til Pick Me-bonusspillet ganges med den samlede indsats.
 • Spilreglerne gælder også for mobil.

Ekstra spins

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser ekstra spins.

 • 3 scatter-symboler = 10 ekstra spins
 • 4 scatter-symboler = 20 ekstra spins
 • 5 scatter-symboler = 30 ekstra spins

Pick Me-spil

Den samtidige visning af to forskellige topsymboler i midten af hjul 1 og 5 udløser Pick Me-spillet. 2 Pick Me-symboler vises på hjulene, og spillerne skal klikke på ét af dem for at afsløre en gevinst. Alle Pick Me's spilgevinster lægges til gevinsterne på gevinstrækken.

Jackpotter

Dette videospil har en progressiv jackpot. Jackpot-gevinsten tildeles tilfældigt. Det er ikke nødvendigt med symbolkombinationer for at vinde. Sandsynligheden for at få en jackpot bestemmes af størrelsen af indsatsen.

Jackpottens vækstrate er 1% af spilindsatser. Derudover placeres et fornyelsesbeløb i jackpotten, hver gang der er jackpot.

Fejl i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden ved den progressive jackpot eller potentielle jackpot-gevinster.

Denne jackpot er fælles med andre spil.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinser i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerrunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 1.500 €. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 1.500 €, mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca hvert. 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før man vinder den. Ovenstående er sandt for jackpots med virkelige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpots aldrig bortset fra hvis ekstreme, eksterne krav er tilstede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser – først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens webside. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.


Yderligere vejledning

 1. Alle symboler betales fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul for en aktiv gevinstrække (startende med hjulet længst til venstre). I visse spil betaler scatter- og bonussymboler vilkårligt på hjulene.
 2. Alle gevinster multipliceres med indsats pr. række undtagen for scatter-gevinster som i stedet multipliceres med den samlede indsats (afhængigt af spillet).
 3. Kun højeste gevinst betales for hver af de aktive gevinstrækker.
 4. Kombinationer af spredte symboler betaler kun den højeste gevinst.
 5. En gevinstgivende kombination af wild-symboler giver i sig selv ikke betaling.
 6. Du kan se videospillets forskellige gevinstgivende kombinationer og specialfunktioner ved at klikke på Gevinstoversigt eller Info på videospillets knappanel.
 7. Du kan se dine samlede gevinster i vinduet "Betalt".
 8. Gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen
 9. Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Minimumsindsats: 0,50 Kr. X 9 gevinstrækker
Maksimumsindsats: 100 Kr. X 9 gevinstrækker


Spillets betjeningspanel

Nedenfor er en beskrivelse af pc-spillets betjeningspanel:

Knap Funktionalitet
Spil Klik på Spin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
Stop Klik på Stop-knappen for at stoppe drejning af hjulene.
AutoPlay Klik på knappen AutoPlay for at vælge værdien til AutoPlay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder AutoPlay.
AutoPlay_Bar Valgmenuen til AutoPlay.
Bemærk, at indstillingen Indtil Stop kun vises i lande, der tillader det.
Autoplay holder pause for særlige spilfunktioner, såsom Bonus og ekstra spins, og fortsætter, når funktionen slutter.
Du kan når som helst stoppe Autoplay ved igen at trykke på knappen Spin (Stop).
Info Når du trykker på denne knap åbnes Gevisttabellen straks.
Sats Sats_urørt Ved at trykke på knapperne + og - stiger henholdsvis reduceres indsatsen via en række foruddefinerede værdier.
Lyd Følgende ikon kan anvendes til at slå lyden til og fra.
Menu Hjælp I menuen er der en spilleregler-knap, der åbner spilleregler-siden på en ekstern side.

Mobil

I det mobile spil vises følgende skærmbilleder:

 • Saldo - spillerens saldo.
 • Bet - det aktuelle indsatsniveau i alt, hvilket betyder indsats pr. række ganget antallet af aktive gevinstlinjer. I nogle spil er der ingen gevinstlinjer, men alligevel viser feltet Bet indsatsniveau i alt.
 • Gevinst - alle de opnåede gevinster. Hvis der ikke opnås gevinster, vises nul.
 • Progressive jackpots - hvis spillet har en progressiv(e) jackpot(s), vises den/de. Bemærk, at ved visning af historikken er jackpot(s) skærmbilledet(rne) tomt(me).

I det mobile spil er følgende knapper tilgængelige:

 • Lyd til/fra - dette vises, når spillet er indlæst og giver spilleren mulighed for at aktivere spillets lyde. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Spin - ved at trykke på knappen drejer hjulene. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Auto Spin 25 - ved at trykke på den drejer hjulene 25 gange. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Start - forlader spillet og spilleren vender tilbage til lobbyen.

Indstillinger

 • Spilleregler - ved at trykke på denne knap vises spillereglerne. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Menuen Indstilling - åbner en menu for Indstilling med følgende 7 valgmuligheder.
 • Bet i alt-vælger - giver spilleren mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Auto Spin - giver spillern mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Gevinsttabel - åbner spillets gevinsttabel.
 • Spilleregler - åbner spillereglerne.
 • Ansvarligt spil - åbner siden med ansvarligt spil.
 • Kasse - åbner kassen, så spilleren kan foretage indbetalinger.
 • Lyde - til/fra-vælger
 • Spilleren kan vælge menuen Indstilling ved at trykke på knappen "X".

Bemærk: for spil, der understøtter begge tilstande, gælder ovenstående for både liggende og stående tilstande. Imidlertid er det ikke alle spil, der understøtter begge tilstande, så i dette tilfælde undestøttes kun liggende tilstand.