Sådan spiller du videoautomatspillet Legions of Luxury

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.

Spilbeskrivelse

 • Under Legions of Luxury er et videoautomatspil med 30 gevinstlinjer med en ekspanderende wild-funktion, et Pick Me-spil og et bonusspil.
 • Når wild-symbolet vises på hjul tre, ekspanderer det og dækker alle placeringerne på hjulet. Alle gevinster fordobles på gevinstlinjer, der er dække af det Ekspanderende wild, undtagen en gevinst, der involverer 5 wilds på en gevinstlinje. Wild ekspanderer kun, hvis det vil resultere i en gevinstgivende kombination.
 • Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen Scatter og bonus.
 • Når Wild-symbolet samtidigt vises hvor som helst på hjul 1 og 5, aktiveres Pick Me-spillet. 2 Pick Me-symboler vises på hjulene, og spillerne skal klikke på én på dem for at afsløre en gevinst. Endnu en chance for at spille Pick Me tilbydes muligvis. Alle Pick Me-spil er multiplikationer af den samlede indsats og føjes til gevinster på gevinstlinjen.
 • 3 eller flere Scatter-symboler vilkårligt på hjulene udløser ekstra spins. 3 scatter-symboler - 8 ekstra spins. 4 scatter-symboler - 15 ekstra spins. 5 scatter-symboler - 25 ekstra spins
 • Et ekstra spin spilles med samme indsats pr. linje som det oprindelige spil.
 • Man kan vinde flere ekstra spins i runder med ekstra spins.
 • 3 bonussymboler udløser bonusspillet. Der er 4 niveauer, hvor spillerne skal vælge et element. Hvert element har en multiplikatorværdi tilknyttet. Bonusgevinsten beregnes ved at gange sats i alt med de samlede vundne multiplikatorer. Alle bonusspilgevinster føjes til kontoen.
 • Bonus- og Pick Me-spilgevinster udbetales i tillæg til gevinster på gevinstlinjerne.
 • Spillereglerne gælder også for mobiltelefon.

Jackpotter

Dette videoautomatspil har to progressive jackpotter. Jackpot-gevinster tildeles tilfældigt. Det er ikke nødvendigt med symbolkombinationer. Muligheden for at vinde jackpotterne afhænger af størrelsen af indsatsen.

Jackpottens vækstrate er 1% af spilindsatser per jackpot. Derudover placeres et fornyelsesbeløb i jackpotten, hver gang der er jackpot.

Alle deltagere, der bidrager til jackpotten, er berettiget til at vinde den.

Fejl i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden ved den progressive jackpot eller potentielle jackpotgevinster.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinster i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca. hvert 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før han/hun vinder den. Ovenstående er sandt for jackpotter med rigtige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpotter aldrig bortset fra, hvis ekstreme, eksterne krav er til stede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser - først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens websted. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Udbetaling

Klik på "GEVINSTTABEL"-knappen på spilpanelet for at se skærmbillederne til gevinsttabellen.

Yderligere vejledning

 1. Alle symboler betaler fra venstre mod højre på efterfølgende hjul for en aktive betalingslinje, startende med hjulet længst til venstre.
 2. Alle gevinster multipliceres med sats pr. linje, bortset fra jackpotgevinster, som slet ikke ganges, samt Bonusspil- og Pick Me-gevinster, som i stedet multipliceres med sats i alt.
 3. Kun den højeste gevinst betaler for hver af de aktive gevinstlinjer.
 4. Ekstra spins, Pick Me- og Bonusspil-gevinster betales ud over gevinsterne på gevinstlinjen.
 5. Bonus-, Wild- og Scatter-symbolerne betaler ikke gevinster i sig selv.
 6. Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.

Min indsats = 0.10 Kr. X 30 betalingslinjer
Max sats = 100 Kr. X 30 betalingslinjer


Spillets betjeningspanel

Nedenfor er en beskrivelse af pc-spillets betjeningspanel:

Knap Funktionalitet
ButtonsPC_Play_Idle Klik på Spin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
ButtonsPC_Stop_Idle Klik på Stop-knappen for at standse spin.
ButtonsPC_AutoPlay_Idle Klik på Autoplay-knappen for at vælge værdien til Autoplay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder Autoplay.
ButtonsPC_AutoPlay_BarNew Component Valgmenuen til Autoplay.
Bemærk, at indstillingen Indtil Stop kun vises i lande, der tillader det.
Autospil holder pause for særlige funktioner, såsom bonusrunder og ekstra spins og genoptages, når de er færdigspillet.
Du kan når som helst stoppe Autoplay ved igen at trykke på knappen Spin (Stop).
ButtonsPC_Info_Idle Når du trykker på denne knap åbnes Gevisttabellen straks.
ButtonsPC_Bet_Minus_Idle ButtonsPC_Bet_Plus_Idle Ved at trykke på knapperne + og - stiger henholdsvis reduceres indsatsen via en række foruddefinerede værdier.
ButtonsPC_Sound_On_Idle Følgende ikon kan anvendes for at slå lyden til og fra.
Menuen Hjælp I menuen er der en hjælpeside-knap, der åbner hjælpesiden i en ekstern side.

Mobil

I det mobile spil vises følgende skærmbilleder:

 • Saldo - spillerens saldo.
 • Bet - det aktuelle indsatsniveau i alt, hvilket betyder indsats pr. række ganget antallet af aktive gevinstlinjer. I nogle spil er der ingen gevinstlinjer, men alligevel viser feltet Bet indsatsniveau i alt.
 • Gevinst - alle de opnåede gevinster. Hvis der ikke opnås gevinster, vises nul.
 • Progressive jackpots - hvis spillet har en progressiv(e) jackpot(s), vises den/de. Bemærk, at ved visning af historikken er jackpot(s) skærmbilledet(rne) tomt(me).

I det mobile spil er følgende knapper tilgængelige:

 • Lyd til/fra - dette vises, når spillet er indlæst og giver spilleren mulighed for at aktivere spillets lyde. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Spin - ved at trykke på knappen drejer hjulene. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Auto Spin 25 - ved at trykke på den drejer hjulene 25 gange. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Start - forlader spillet og spilleren vender tilbage til lobbyen.

Indstillinger

 • Spilleregler - ved at trykke på denne knap vises spillereglerne. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Menuen Indstilling - åbner en menu for Indstilling med følgende 7 valgmuligheder.
 • Bet i alt-vælger - giver spilleren mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Auto Spin - giver spillern mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Gevinsttabel - åbner spillets gevinsttabel.
 • Spilleregler - åbner spillereglerne.
 • Ansvarligt spil - åbner siden med ansvarligt spil.
 • Kasse - åbner kassen, så spilleren kan foretage indbetalinger.
 • Lyde - til/fra-vælger
 • Spilleren kan vælge menuen Indstilling ved at trykke på knappen "X".

Bemærk: for spil, der understøtter begge tilstande, gælder ovenstående for både liggende og stående tilstande. Imidlertid er det ikke alle spil, der understøtter begge tilstande, så i dette tilfælde undestøttes kun liggende tilstand.