Live Three Card Poker

Spilleregler

I Three Card Poker, er målet at slå dealeren med en bedre hånd bestående af tre kort.

 • Gør en Ante-indsats og evt. en frivillig Pair Plus-indsats og 6 Card Bonus-indsats.
 • Du modtager tre kort. Dealerens tre kort gives med billedsiden nedad.
 • Hvis du føler, at du har en god hånd, så klik PLAY for at gøre en play-indsats, der svarer til Ante-indsatsen. I modsat fald klikker du FOLD.

Vinderhænder

Three Card Poker spilles med et normalt 52-kort sæt (Jokere medregnes ikke). Kortene blandes efter hver spillerunde.

Tre-korts Straight rangerer højere end tre-korts Flush i Three Card Poker. Det skyldes helt enkelt, at der er færre måder at få en tre-korts Straight på end en tre-korts Flush.

De enkelte kort rangeres i faldende orden: Es (højt eller lavt), Konge, Dame, Knægt, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3 og 2. Et Es kan udgøre kortet med den højeste værdi i en Straight med E, K, D eller kortet med laveste værdi i en Straight med 3, 2, E.

Hvis du og kortgiveren har hænder af samme slags, så vil hånden med kort af højeste værdi vinde (for eksempel vil tre konger slå tre damer; en flush med D, Kn, 10 slår en flush med 10, 9, 8).

Hvis du og Dealeren står lige, vil det efterfølgende højeste kort, som ikke er en del af vinderkombinationen, kendt som 'Kicker', afgøre, hvem der vinder.

Vinderhænder for Three Card Poker

 • Mini Royal er en kombination af Es, Konge and Dame i samme kulør.
 • Straight Flush er en hånd indeholdende tre kort i rækkefølge, alle i samme kulør, for eksempel: Konge, Dame og Knægt, alle i ruder.
 • Tre ens er en hånd, der består af tre kort af samme værdi. For eksempel vil en spiller med tre konger i hånden have Tre ens. Tre ens af højere værdi slår Tre ens af lavere værdi.
 • Straight er en hånd, som indeholder tre kort med værdi i rækkefølge fordelt på mindst to forskellige kuløer, for eksempel Nier, Otter, Syver i to eller flere kuløer. To straight rangeres ved at sammenligne det højeste kort af hver. To straight med det samme højeste kort er jævnbyrdige i værdi, idet farverne ikke anvendes til at adskille dem.
 • Flush er en hånd, hvor alle tre kort er af samme kulør, men ikke i rækkefølge, for eksempel tre kort, der alle er klør. To flush sammenlignes, som om de var Højt kort-hænder; det højest rangerende kort i hver hånd sammenlignes for at bestemme vinderen. Hvis begge hænder har det samme højeste kort, så sammenlignes de næsthøjest rangerende kort og så fremdeles, indtil der findes en forskel.
 • Et parer en hånd, som indeholder to kort af samme værdi (for eksempel to Konger), plus en kort, som ikke er af denne værdi eller af samme værdi indbyrdes. Par af højere værdi slår par af lavere værdi. Hvis to hænder har par af samme værdi, vil de øvrige kort (Kickers) blive sammenlignet i faldende orden for at bestemme vinderen.
 • Højt kort er en pokerhånd, som består af hvilke tre kort som helst, som ikke lever op til nogen af kravene ovenfor. Egentlig udgør den ikke nogen hånd, og det eneste af nogen betydning i spillerens hånd er kortet med den højeste værdi.

Vinderhænder for 6 Card Bonus:

 • Royal Flush er en straight flush med Esset, Kongen, Damen, Knægten og tieren, alle i samme kulør.
 • Straight Flush er en hånd indeholdende fem kort i rækkefølge, alle i samme kulør, for eksempel: En Nier, Otter, Syver, Sekser og Femmer, alle i Hjerter.
 • Fire ens er en hånd, som indeholder alle fire kort af samme værdi og et tilfældigt andet kort. For eksempel vil fire esser i din hånd være fire ens. Fire ens med kort af højere værdi slår dem med lavere rangerende kort.
 • Fuldt hus er en hånd, som indeholder tre kort af samme værdi og to matchende kort af en anden værdi, for eksempel tre konger og to seksere. Indbyrdes imellem to fulde huse vil det med de højest rangerende tre ens kort vinde.
 • Flush er en hånd, hvor alle fem kort er af samme kulør, men ikke i rækkefølge, for eksempel fem kort, der alle er klør. To flush sammenlignes, som om de var Højt kort-hænder; det højest rangerende kort i hver hånd sammenlignes for at bestemme vinderen. Hvis begge hænder har det samme højeste kort, så sammenlignes de næsthøjest rangerende kort og så fremdeles, indtil der findes en forskel.
 • Straight er en hånd, som indeholder fem kort med værdi i rækkefølge fordelt på mindst to forskellige kuløer, for eksempel Nier, Otter, Syver, Sekser og Femmer i to eller flere kuløer. To straight rangeres ved at sammenligne det højeste kort af hver. To straight med det samme højeste kort er jævnbyrdige i værdi, idet farverne ikke anvendes til at adskille dem.
 • Tre ens er en hånd, som indeholder tre kort af samme værdi, plus to kort, som ikke er af denne værdi eller af samme værdi indbyrdes. For eksempel vil en spiller med tre konger i hånden have Tre ens. Tre ens af højere værdi slår Tre ens af lavere værdi. Hvis to hænder har Tre ens af samme værdi, sammenlignes de kort, der ikke deltager i hånden (kickers), for at finde en vinder.

Spilresultater

Dealeren skal kvalificere sig med en Dame som højeste kort eller en endnu bedre hånd.

Hvis dealeren ikke kvalificerer sig, returneres din Play-indsats og din Ante-indsat giver 1:1 udbetaling.

Hvis dealeren kvalificerer sig, sammenlignes din hånd med dealerens hånd. Den bedste hånd vinder runden!

 • Hvis du har den bedste hånd, giver din Play-indsats og din Ante-indsats pengene igen 1:1.
 • Hvis dealeren har den bedste hård, taber du dine Play- og Ante-indsatser.
 • Hvis hænderne er lige, er runden uafgjort. Dine Ante- og Play-indsatser returneres.

Hvis du gør en Play-indsats og får Straight Flush, Tre ens eller Straight med de tre første kort, vinder du Ante-bonussen, selv hvis dealeren vinder runden.

Hvis du gør den frivillige Pair Plus-indsats, vinder du i henhold til udbetalingstabellen på et Par eller bedre på dine tre kort, selv hvis du folder, og dealeren vinder runden.

Hvis du gør den frivillige 6 Card Bonus-indsats, vinder du, hvis dine tre kort og dealerens tre kort giver en 5-korts pokerhånd på Tre ens eller bedre. Du vinder i henhold til udbetalingstabellen, selv hvis du folder, og dealeren vinder runden.

Udbetalinger

ANTE BONUS
Hånd Udbetaling
Straight Flush eller højere 5:1
Tre ens 4:1
Straight 1:1

PAIR PLUS
Hånd Udbetaling
Mini Royal (AKQ velegnet) 100:1
Straight Flush 40:1
Tre ens 30:1
Straight 5:1
Flush 4:1
Par 1:1

6 CARD BONUS
Hånd Udbetaling
Royal Flush 1000:1
Straight Flush 200:1
Fire ens 100:1
Fuldt hus 20:1
Flush 15:1
Straight 10:1
Tre ens 7:1

Udbetalingen for Ante-indsatser er 1:1.

Udbetalingen for Play-indsatser er 1:1.

Tekniske fejl ugyldiggør alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetaling til spilleren

Den optimale teoretiske tilbagebetalingsprocent er:

 • 96,63% - Ante-indsats
 • 95,51% - Pair Plus-indsats
 • 91,44% - 6 Card Bonus-indsats