Sådan spiller du Caribbean poker

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Kort beskrivelse:

Caribbean poker er et pokerspil, hvor spillerne spiller en ad gangen mod dealeren. Ved afslutningen af hver hånd sammenligner spilleren og dealeren deres hænder. Spillerens mål er at slå dealerens hånd.

Regler for Caribbean poker:

Caribbean poker spilles med et standardsæt kort bestående af 52 kort, som blandes før hver hånd. For at starte spillet skal spilleren først placere en "Ante-indsats". Dealeren giver herefter hver spiller fem kort med billedsiden opad. Dealeren modtager også fem kort - fire kort gives med billedsiden nedad og ét kort med billedsiden opad.

Når spilleren ser på sine kort og dealerens kort med billedsiden opad, vælger spilleren enten at udfordre dealerens hånd ved af placere en indsats eller at opgive. "Match indsats" er altid det dobbelte af Ante-indsatsen. Hvis spilleren vælger at "Give op", er Ante-indsatsen tabt.

Når der foretages en Match indsats, afslører dealeren sine fire tilbageværende kort, og hænderne sammenlignes.

For at kvalificere sig, skal dealerens hånd bestå af mindst ét es og én konge eller bedre. Hvis dealerens hånd ikke kvalificere sig, modtager spilleren en udbetaling på 1 til 1 på deres Ante-indsats, og Match indsats returneres uden yderligere gevinster.

Hvis dealerens hånd kvalificerer sig (indeholder mindst ét es og én konge), sammenlignes spillerens og dealerens hænder, og den bedste hånd vinder (se oversigt over pokerhændernes rangering nedenfor). En spillers vinderhånd giver 1 til 1 på Ante-indsatsen samt gevinsterne på Match indsats, der udregnes i forhold til håndens værdi (se "Udbetalinger" nedenfor).

Når dealerens og spillerens hænder rangerer lige høje, er der tale om en "Uafgjort", og både Ante-indsatsen og Match indsats returneres til spilleren.

Ved slutningen af en runde kan spilleren vælge at rydde bordet og placere nye indsatser eller vælge rebet og deal, som gentager indsatserne i den sidste runde, herunder ante og JP-indsats, men ikke Match-indsatser, der skal foretages baseret på de nye hænder, der gives til spilleren og dealeren.

Multi-hand

Spillet giver spilleren mulighed for at spille op til 3 hænder samtidigt. Samme regler gælder, når der spilles mere end én hånd. Antallet af hænder kan ændres via spillets intro-meddelelse eller fra indstillingsmenuen i spillet.

Bordets grænser

Spillet lader spilleren vælge mellem 3 mulige grænser for bordet - lav, normal eller høj - hvorved man kan påvirke de forskellige indsatsområder og udvalget af jetoner. Bordets grænser kan ændres via spillets intro-meddelelse eller fra indstillingsmenuen i spillet, men ikke under spillet. Bemærk, at ændring af spillets grænser ikke påvirker spillets regler. Uanset bordets grænse er progressive jackpotter altid begrænset til én spilvaluta.

Bordets udseende

Spillet lader spillere vælge mellem 2 mulige udseender af bordet - digital eller klassisk. Bordets udseende kan ændres via spillets intro-meddelelse eller fra indstillingsmenuen i spillet, men ikke under spillet. Bemærk at ændring af bordets udseende ikke ændrer spillets regler.

Turbotilstand

Turbotilstand, som kan vælges fra intro-skærmbilledet og også i indstillingsmenuen i spillet, gør spillet hurtigere, da den eliminerer de fleste kortblandinger og animationer af indsamlinger. Bemærk at ændring af spilhastighed ikke ændrer spillets regler.

Baggrundsmusik

Med denne knap i indstillingsmenuen kan spilleren slukke for baggrundsmusikken.

Udbetalinger

Hånd Udbetaling
Royal flush 200 til 1
Straight flush 50 til 1
Fire ens 20 til 1
Fuldt hus 7 til 1
Flush 5 til 1
Straight 4 til 1
Tre ens 3 til 1
To par 2 til 1
Par 1 til 1
Es og konge 1 til 1

Spillere af Caribbean Poker tilbydes muligheden for at placere en ekstra indsats på den progressive jackpot. Ved at placere denne ekstra bonusindsats har du chance for at vinde, selv når dealerens hånd ikke kvalificerer sig! En procentdel af hver indsats bruges til at indbetale til den progressive jackpot. Nedenfor ses gevinsterne for den progressive jackpot.

Bemærk, at uanset bordets grænser er indsatsen på den progressive jackpot-indsats altid begrænset til én valuta i spillet.

  Progressiv jackpot - Udbetalinger
Royal flush 100% af jackpotten
Straight flush 2500 for 1
Fire 250 for 1
Fuldt hus 100 for 1
Flush 25 for 1
Straight 10 for 1
Tre ens 5 for 1

BEMÆRK:

  • Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.
  • Spilreglerne gælder også for mobil.
  • Alle spilresultater er helt tilfældige

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinser i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerrunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca hvert. 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før man vinder den. Ovenstående er sandt for jackpots med virkelige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpots aldrig bortset fra hvis ekstreme, eksterne krav er tilstede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser – først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens webside. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Grænser pr. hånd

Minimumsindsats = 10 Kr.
Maksimumsindsats = 10.000 Kr.
Deltagere i jackpot = 10 Kr.


Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 97,45%