Sådan spiller du Snowy's Wonderland

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


$nowy's Wonderland er et videospil med 30 faste gevinstrækker og en ekspanderende wild, Pick Me-funktion, et bonusspil, ekstra spins og en progressiv jackpot.

Spilreglerne gælder også for mobil.

Særlige spilfunktioner

Ekspanderende wild

Når wild-symbolet vises på hjul 3, ekspanderer det og dækker alle placeringerne på hjulet. Alle gevinster på gevinstrækkerne fordobles og færdiggøres af den ekspanderende wild. Wild-symbolet ekspanderer kun, hvis det vil resultere i en gevinstgivende kombination. Det ekspanderende wild gælder ikke for den 5x WILD-gevinst.

Ekstra spins

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser ekstra spins.

 • 3 scatter-symboler = 10 ekstra spins
 • 4 scatter-symboler = 20 ekstra spins
 • 5 scatter-symboler = 30 ekstra spins

Pick Me-spil

Når Wild-symbolet vises samtidigt hvor som helst på hjul 1 og 5, udløses Pick Me-spillet. To Pick Me-symboler vises på hjulene, og spillerne skal klikke på én af dem for at afsløre en gevinst. Chancen for at hente igen tilbydes muligvis. Alle Pick Me's spilgevinster lægges til gevinsterne på gevinstrækken.

Bonus-spil

3 bonus-symboler udløser bonusspillet. Der er 4 niveauer, hvor spillerne skal hjælpe $nowy med at klæde sig på ved at vælge forskellige beklædningsgenstande, såsom handsker og caps. Spillerens fremgang afhænger af resultatet af hvert trin. Alle bonusspilgevinster tilføjes til spillekontoen.

Jackpot

Dette videospil har en progressiv jackpot. Jackpot-gevinsten tildeles tilfældigt. Der er ikke behov for symbolkombinationer. Chancen for at vinde jackpotten bestemmes af størrelsen af indsatsen.

Jackpottens vækstrate er 1% af spilindsatser. Derudover placeres et fornyelsesbeløb i jackpotten, hver gang der er jackpot.

Fejl i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden ved den progressive jackpot eller potentielle jackpot-gevinster.

Denne jackpot er fælles med andre spil.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinster i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerrunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca hvert. 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før man vinder den. Ovenstående er sandt for jackpots med virkelige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpots aldrig bortset fra hvis ekstreme, eksterne krav er tilstede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser – først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens webside. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Yderligere vejledning

 1. Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, med undtagelse af scatter- og bonussymbolet. Det giver i sig selv ingen betaling.
 2. Et ekstra spin spilles med samme indsats pr. række som det oprindelige spil.
 3. Man kan vinde flere ekstra spins i runder med ekstra spins.
 4. Alle symboler betaler fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul af en aktiv gevinstrække (startende med hjulet helt til venstre).
 5. Alle gevinster ganges med den valgte indsats pr. række, ud over Pick Me- og bonusgevinster. Pick Me-funktionen har sine egne gevinstintervaller, og bonusgevinster ganges med den samlede indsats.
 6. Bonus- og Pick Me-spilgevinster betales ud over gevinsterne på gevinstrækken.
 7. Kun højeste gevinst betales for hver af de aktive gevinstrækker.
 8. Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Minimumsindsats: 0,10 Kr. x 30 gevinstrække
Maksimumsindsats: 100 Kr. x 30 gevinstrækker


Spillets betjeningspanel

Nedenfor er en beskrivelse af pc-spillets betjeningspanel:

Knap Funktionalitet
Spil Klik på Spin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
Stop Klik på Stop-knappen for at stoppe drejning af hjulene.
AutoPlay Klik på knappen AutoPlay for at vælge værdien til AutoPlay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder AutoPlay.
AutoPlay_Bar Valgmenuen til AutoPlay.
Bemærk, at indstillingen Indtil Stop kun vises i lande, der tillader det.
Autoplay holder pause for særlige spilfunktioner, såsom Bonus og ekstra spins, og fortsætter, når funktionen slutter.
Du kan når som helst stoppe Autoplay ved igen at trykke på knappen Spin (Stop).
Info Når du trykker på denne knap åbnes Gevisttabellen straks.
Sats Sats_urørt Ved at trykke på knapperne + og - stiger henholdsvis reduceres indsatsen via en række foruddefinerede værdier.
Lyd Følgende ikon kan anvendes til at slå lyden til og fra.
Menu Hjælp I menuen er der en spilleregler-knap, der åbner spilleregler-siden på en ekstern side.

Mobil

Oversigten nedenfor beskriver de forskellige knapper i mobil-spillet:

Knap Funktionalitet
Spil Klik påSpin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
Stop Klik på Stop-knappen for at stoppe drejning af hjulene.
AutoPlay_Idle Klik på knappen AutoPlay for at vælge værdien til AutoPlay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder AutoPlay.
Indsats Indsatsen kan ændres ved hjælp af navigationsknapperne i indsatsmenuen.
Menu Menu-knappen åbner menuen med flere muligheder.
Menu Lyd I menuen er der en lyd tænd/sluk-knap, der styrer lydene i spillet.
Menu Info I menu er der en gevinsttabel-knap øverst i spillet, der åbner gevinsttabellen og lukker menuen.
Menu Hjælp I menuen er der en spilleregler-knap, der åbner spilleregler-siden på en ekstern side.
Menu Penge I menuen er der en kasse-knap, der åbner kassen på en ekstern side og lukker spillet.
Menu Home Ved at trykke på start-knappen i menuen kommer du tilbage til lobbyen, og spillet lukkes.