Sådan spiller du Super Stakes Blackjack

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.

Kort beskrivelse:

I Super Stakes Blackjack spiller du mod dealeren (huset).

Spiller og dealer får hver to kort, og skal prøve at få 21 og ikke mere. Spilleren kan trække lige så mange kort som ønsket, indtil 21 nås. Trækker spilleren et kort, så han kommer over 21 (kaldet "Bust"), taber han hånden. En vinderhånd på mere end dealerens hånd, uden "Bust".

Super Stakes Blackjack-regler

I vores Super Stakes Blackjack-spil er der en dealer og en spiller. Dealer giver kort fra 4 kortspil med 52 spillekort, som blandes efter hver runde. Inden kortene gives, skal spilleren først vælge sin position og placere sit sats ved at klikke på 1 chip, 5 chip, 10 chip, 50 chip, 100 chip og 500 chip, for at nå det ønskede sats. Efter at have valgt sin ønskede sats skal spilleren klikke på knappe "Giv kort" for at gå videre med sin hånd. Runden begynder, når spilleren har satset og klikket "Giv kort".

Der kan spilles op til 1, 2 eller 3 hænder på en gang.

Bemærk at rækken med jetoner og minimumsjeton disponibel for spilleren, kan ændre sig afhængig af den specifikke spilgrænse der vælges. Se mere om bordgrænser forneden.

Når der gives kort, kan sats ikke ændres. I løbet af hånden kan spilleren tilføje sine sats med valg af Double Downs, Splits og Forsikring. Når kortene er givet, kan spilleren vælge den mulighed, der giver flest muligheder. Knapperne i nederste del af skærmbilledet vises for at hjælpe brugeren i sin beslutning. Er det fx muligt at dele to kort, vises der en knap til at spilleren kan dele sine kort. Spilleren skal blot trykke på knappen "Split".

Spilleren får to kort, der vender opad, og dealer får et kort, der vender op, og et kort der vender ned. Hvis dealers kort, der vender op, er et es eller et kort med værdien 10, skal dealer først kontrollere sit andet kort for at se, om han har Blackjack. Hvis dealer har Blackjack, mister spilleren sin hånd og spillet er forbi. Har spilleren også blackjack, er resultat et push. I andre tilfælde fortsætter spillet og spilleren kan bede om flere kort efter behov, indtil han vælger "Stand" eller bliver "Bust’ed". Hvis spilleren får Blackjack, som er en 10'er eller kort der vender opad samt et es, får han straks 1,5 gange sit sats, medmindre dealer også har Blackjack, for så er det et "Push" (spillerens sats til venstre på bordet).

Kun en 10'er eller et billedkort samme med et Es anses for en Blackjack og overvinder en 21 hånd.

Efter alle spillerens sats er udført, afslutter dealer sin hånd. Hvis dealer har seksten eller mindre, skal han trække et kort (Hit), indtil han mindst får sytten. Hvis dealers kort overskrider 21 (Bust), skal han betale alle resterende hænder i spillet.

Et es kan have værdien 1 eller 11. Billedkort såsom konge, dronning og bonde svarer til 10. Alle øvrige kort har den viste værdi.
En ”Hard Hand" er en hånd uden et es eller en hånd med et es svarende til 1. En hånd bestående af et es, 7 og 9 kaldes ”Hard 17".
En ”Soft Hand" er en hånd uden et es eller en hånd med et es svarende til 11. En hånd bestående af et es og en 6'er kaldes ”Soft 17". Dealeren står på soft 17.

"Double Down": Spilleren kan vælge "Double" efter at have fået to kort. Double vil automatisk fordoble spillerens sats og giver et til kort, der vender opad. Spilleren kan ikke trække flere kort. Spilleren må double down på de første to kort, der gives efter deling af et par, forudsat spillerens hånd ikke er Blackjack eller 21.

"Split": Hvis spilleren får et par, kan han for de første to kort (fx to femmere, to bønder, etc.), dele sine kort i separate hænder. Denne deling kan foretages for hænder, hvor de første to kort har samme værdi samt for identiske kort. Deles der, afgives der automatisk et yderligere sats svarende til det originale sats. Hver hånd spilles uafhængigt og spilleren kan bede om lige så mange gange Hits som ønsket for hver hånd (med undtagelse af es, som får et ekstra kort pr. hånd). Ved delte esser eller tiere eller anden tier er spillerens Blackjack ikke mulig og svarer til almindeligt 21. I det tilfælde vinder dealers Blackjack og dealers 21 er et "Push".
Man kan ikke dele hænder igen i dette spil.

"Forsikring": Hvis dealeren har et es, kan spilleren vælge et "forsikringssats". Forsikringen svarer til halvdelen af det originale sats og betyder, at spilleren ikke mister sit sats, hvis dealeren gemmer på en 10'er eller et billedkort under sit es. Hvis det viser sig, at dealers kort, der vender nedad, er en 10'er, vinder spilleren det dobbelt af forsikringssatset. Hvis i stedet kortgiverens andet kort har en værdi på under 10, så taber spilleren forsikringssatset og fortsætter normalt med sin hånd.

"Lige penge": Hvis dealer har et es og spilleren har Blackjack, kan spilleren vælge “lige penge". Ved at vælge det vil spilleren modtage det samme (1 til 1) for sin Blackjack uden at dealers kort, der vender nedad, vises og det beskytter ham, hvis eventuelt dealeren har Blackjack. Spilleren kan også vælge at spille videre uden at vælge “lige penge”. Hvis dealeren ikke har blackjack, får spilleren det normale 3 til 2 for sin Blackjack.

"Push": Push betyder, at dealer og spiller har hænder med den samme numeriske værdi. I det tilfælde er spillet uafgjort og spillerens sats bliver på bordet.

Udbetaling

Resultat Udbetaling
Vindende hånd 1 til 1
Blackjack 3 til 2
Forsikring 2 til 1
Lige penge 1 til 1

BEMÆRK! Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.

Bordgrænser er 100-30.000 Kr. per hånd

Indstillinger

Indstillingsskærmbilledet vises første gang, du går ind i et spil, men det er også tilgængeligt efterfølgende ved at klikke på indstillingsknappen. Det kan kun gøres mellem spilrunder.

I spillets skærmbillede indstillinger kan spilleren vælge følgende:

  1. Bordets farve – grøn, sort, blå eller rød.
  2. Turbo – til/fra.
  3. Musik – til/fra.
  4. Opråbsstemme – til/fra.

På mobilen:

Spilreglerne gælder også for mobil.

Spillet starter med Turbo-funktionen som standard. Spilleren kan skifte til en “ikke-turbo”-funktion i indstillingsmenuen.

På mobil er indstillingerne mere begrænsede.


Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 99,56%