Sådan spiller du Super Stakes Blackjack

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Kort beskrivelse:

I Super Stakes Blackjack-spillet konkurrerer du mod dealeren (huset).

Spiller og dealer får hver to kort og skal prøve at få 21 og ikke mere. Spilleren kan trække lige så mange kort som ønsket, indtil 21 nås. Trækker spilleren et kort, så hun/han kommer over 21 (kaldet "Over"), taber hun/han hånden. En vinderhånd på mere end dealerens hånd, uden "Over".

Super Stakes Blackjack-regler

Vores Super Stakes Blackjack-spil har en dealer og en spiller. Dealer giver kort fra 4 kortspil med 52 spillekort, som blandes efter hver runde. Før kortene gives, skal spilleren placere sine indsatser på den ønskede position ved at vælge en af de jetoner, som er tilgængelige for ham/hende og trække den hen til spottet eller ved at klikke/trykke på spottet. Efter at have valgt sin ønskede indsats skal spilleren klikke på knappen "Giv kort" for at gå videre med sin hånd. Runden begynder, når spilleren har lavet sin indsats og klikket "Giv kort".

Der kan spilles op til 1, 3 eller 5 hænder på én gang.

Bemærk, at rækken med disponible jetoner og minimumsjetoner for spilleren kan ændre sig, afhængig af den specifikke spilgrænse der vælges. Se mere om bordgrænser nedenfor.

Når der gives kort, kan indsatserne ikke ændres. I løbet af hånden kan spilleren øge sine indsatser med valg af Double Downs, Splits og Forsikring. Når kortene er givet, kan spilleren vælge den mulighed, der giver flest muligheder. Knapper, som findes i den nederste del af skærmen, vises for at lette spillerens beslutning. Er det f.eks. muligt at splitte to kort, vises der en knap, så spilleren kan splitte sine kort. Spilleren skal blot trykke på knappen "Split".

Spilleren får to kort, der vender opad, og dealer får et kort, der vender op, og et kort der vender ned.

Hvis dealerens kort er en 10’er eller et billedkort, skal dealeren først tjekke det andet kort for at bekræfte, om hun/han her fået Blackjack.

Hvis dealerens up card er et es, skal man se de specifikke scenarier nedenfor for forsikring eller lige penge.

Hvis dealeren har Blackjack, taber spilleren hånden, og spillet er slut. Har spilleren også blackjack, er resultat et push.

I andre tilfælde fortsætter spillet, og spilleren kan nu bede om så mange ekstra kort, indtil han/hun vælger "Stå" eller går "Over".

Hvis en spiller får Blackjack, som er en 10’er eller et billedkort og et es, får han/hun udbetalt 1,5 gange den placerede indsats, medmindre dealeren også har Blackjack. I det tilfælde er spillet "Uafgjort" (spillerens indsats forbliver på bordet). Kun en 10’er eller et billedkort sammen med et es, betragtes som en Blackjack og overgår en 21-hånd. Efter alle spillerens indsatser er udført, afslutter dealer sin hånd.

Hvis dealer har seksten eller mindre, skal hun/han trække et kort (Hit), indtil hun/han mindst får sytten. Hvis dealers kort overskrider 21 (Over), skal hun/han betale alle resterende hænder i spillet. Et es kan svare til 1 eller 11. Billedkort såsom konge, dronning og bonde svarer til 10. Alle øvrige kort har den viste værdi.

En "Hard hånd" er en hånd uden es, eller en hånd med et es med værdien 1. En hånd, som består af et es, 7 og 9, kaldes en "Hard 17".

En "Soft hånd" er en hånd med et es med værdien 11. En hånd, der består af et es og en 6 ’er, kaldes en "Soft 17". Dealeren står på en soft 17.

"Fordobling": Spilleren kan vælge "Dobbelt" efter at have fået to kort. Dobbelt vil automatisk fordoble spillerens indsatser og giver et til kort, der vender opad. Spilleren kan ikke trække flere kort. Spilleren kan udføre en double down på ethvert af de to første kort, eller efter at et par er splittet, forudsat at spillerens hånd ikke er en Blackjack eller en 21.

"Splitning": Hvis spilleren får et par, kan han for de første to kort (fx to femmere, to bønder, osv.), splitte sine kort i separate hænder. Denne splitning kan foretages for hænder, hvor de første to kort har samme værdi samt for identiske kort. Splittes der, afgives der automatisk en yderligere indsats svarende til den originale indsats. Hver hånd spilles uafhængigt, og spilleren kan bede om lige så mange gange Hits som ønsket for hver hånd (med undtagelse af es, som får et ekstra kort pr. hånd). I tilfælde af splittede esser eller tiere, eller kort med værdien ti kan spilleren ikke få en Blackjack og anses for at være en almindelig 21. I det tilfælde vinder en dealers Blackjack, og en dealers 21 bliver "uafgjort".

Man kan ikke splitte hænder igen i dette spil.

"Forsikring": Hvis dealeren har et es, kan spilleren vælge et "forsikringsindsats". Forsikringen svarer til halvdelen af den originale indsats og betyder, at spilleren ikke mister sin indsats, hvis dealeren gemmer på en 10'er eller et billedkort under sit es. Hvis det viser sig, at dealerens kort, der vender nedad, er en 10'er, vinder spilleren det dobbelt af forsikringsindsatsen. Hvis i stedet dealerens andet kort har en værdi på under 10, så taber spilleren forsikringsindsatsen og fortsætter normalt med sin hånd.

"Fifty-fifty": Hvis dealeren har et es, og spilleren har Blackjack, kan spilleren vælge “Fifty-fifty". Når spilleren vælger denne mulighed, modtager hun/han det samme beløb (1 til 1) af sin Blackjack, uden at dealerens kort med billedsiden nedad bliver vendt, hvorved spilleren beskytter sig selv mod en mulig Blackjack hos dealeren. Spilleren kan også vælge at spille videre uden at vælge “Fifty-fifty”. Hvis dealeren ikke har en blackjack, bliver spilleren betalt med det normalt forhold på 3 til 2 af sin Blackjack.

"Uafgjort": Uafgjort betyder, at dealeren og spilleren har hænder med den samme numeriske værdi. I det tilfælde er spillet uafgjort, og spillerens indsats bliver på bordet.

Udbetaling

Resultat Udbetaling
Vindende hånd 1 : 1
Blackjack 3 : 2
Forsikring 2 : 1
Fifty-fifty 1 : 1

BEMÆRK! Alle betalinger og spil er ugyldige i tilfælde af funktionsfejl.

Indstillingsskærmbillede

Indstillingsskærmbilledet vises første gang, du går ind i spillet, men det er også tilgængeligt efterfølgende ved at klikke på knappen Indstillinger. Det kan kun gøres mellem spilrunder.

I spillets skærmbillede Indstillinger kan spilleren vælge følgende:

 1. Bordgrænser:
  1. 100-30000 Kr. pr. hånd
 2. Bordets farve – grøn, sort, blå eller rød
 3. Antal hænder, der spiller: 1, 3 eller 5 hænder
 4. Turbo - til/fra
 5. Sideindsatser – til/fra
 6. Musik – til/fra
 7. Opråbsstemme – til/fra.

Bemærk: Bordgrænser påvirker ikke spilregler eller udbetalinger.


Betaling af sideindsatser – Perfect Pairs™ og 21+3™

Du skal først placere en normal Blackjack-indsats for at kunne placere en sideindsats. Du kan ikke kun placere en sideindsats.

Vælg en spillejeton fra jetonbunken, og placer den derefter på hver sideindsats ved siden af din normale Blackjack-indsats.

Du kan placere sideindsatser for hver Blackjack-hånd.

Du kan placere en indsats på en af sideindsatserne eller dem begge - Perfekte par og 21+3 - eller ingen af dem.

Hver sideindsats har sine egne grænser, regler og udbetalinger.

Du kan vinde sideindsatserne og tabe på det centrale blackjack-spil, vinde det centrale spil og tabe sideindsatserne, vinde begge dele eller selvfølgelig miste begge dele. Sideindsatser påvirker ikke den grundlæggende Blackjack-strategi.

Sideindsatsgevinster fastsættes og betales umiddelbart efter, når alle de første kort er givet (spiller og dealer).

Sideindsatsgevinster udbetales uanset resultatet af den normale Blackjack-spil.

Når alle sideindsatser efter blevet afgjort, genoptages den normale Blackjack-kortgivning.

Afgjorte sideindsatsgevinster føjes kun til din saldo i slutningen af runden, og kan derfor ikke bruges i den samme runde til efterfølgende Blackjack-beslutninger, f.eks. Split eller Dobbelt.

Perfekte par

Hvis de første to kort, der gives i en hånd, er et par, vinder indsatsen. Et par defineres som to kort med samme rangerende værdi, ikke numerisk værdi. En K og en Q har f.eks. samme numeriske værdi, men ikke samme rangerende værdi og udgør derfor ikke et par. Kun de første to kort bedømmes som et par. Hvis du får et tredje kort, der danner et par med et af de to første, kommer det ikke i betragtning.

Typen af par påvirker udbetalingen.


Udbetalinger af Perfect Pairs™ (pr. hånd)

Type par Definition Udbetaling
Blandet par To kort med samme værdi, men forskellig kulør, f.eks. hjerter 7 og ruder 7. 6 : 1
Farvet par Parret har samme farve, men forskellig kulør, f.eks. to røde kort, f.eks. hjerter 2 og ruder 2. 12 : 1
Perfekt par Parret er identisk, f.eks. to hjerter dame. 26 : 1

Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 91,30 %

21+3

Denne sideindsats er baseret på en hånd med 3 kort vha. dealerens ene (1) up card og spillerens to (2) første up cards, så de udgør en pokerhånd med 3 kort. Så den kombinerer faktisk Blackjack med Three Card Poker.

Når alle indsatser er blevet placeret, gives en runde af Blackjack på normal vis - dealeren giver to kort med forsiden op til hver deltagende hånd, og til sig selv på samme måde som normal blackjack (1 kort med forsiden opad, 1 kort med bagsiden nedad til dealeren). Sideindsatsen fastsættes derefter og udbetalinger tildeles. En spiller vil kun få tildelt én gevinstgivende event, selvom dennes 3 korts-hånd kan indeholde mere en 1 gevinstgivende event (dvs. tre ens kulør). Hvis dealerens kort med forsiden opad er et es, vil dealeren afgøre alle 21+3 vindende hænder, før hun/han spørger efter forsikring eller tjekker sin hånd for en blackjack.


HÅNDRÆKKEFØLGER

 • Flush (samme kulør), f.eks.: klør 2, klør 6 og klør 10.
 • Straight (sekvens), f.eks.: ruder 2, klør 3 og hjerter 4.
 • Tre ens (tre kort med samme rangerende værdi), f.eks.: 3 konger.
 • Straight flush (efterfølgende sekvens), f.eks.: ruder 10, ruder Knægt og ruder Dame.
 • Efterfølgende på stribe - (tre kort i samme kulør og rangering), f.eks.: 3 x spar konge.

Bemærk:En Flush kan også indeholde et par eller tre ens.


Hånd Betaler
Trips i samme kulør 100 : 1
Straight flush 40 : 1
Tre ens 25 : 1
Straight 10 : 1
Flush 5 : 1
Par eller mindre Ingen gevinst!

Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 91,22 %

Grænser for sideindsatser

Grænserne for sideindsatser svarer til bordets grænser og er i samme valuta.

Grænser
Bordets grænser Perfekte par 21+3
100 til 30000 100 til 1000 100 til 1000

Spillet starter med Turbo-funktionen som standard. Spilleren kan skifte til en “ikke-turbo”-funktion i indstillingsmenuen.

Spillet starter i sideindsatstilstand som standard. Spilleren kan skifte til en tilstand uden sideindsatser via menuen Indstillinger.

Spillet underretter brugeren om at ramme en hård hånd med værdierne mellem 17 og 20.

Spillet underretter brugeren om at stå på en hård hånd med værdien under 12.

Følgende jetoner er tilgængelige:

Bordets grænser Jetoner
100 til 30000 10, 100, 500, 2500, 10000

Man kan føje den valgte jeton til en ny eller eksisterende indsats ved at trykke på det pågældende indsatsområde på bordet eller ved at trække det over dem.

Jetonen føjes til den eksisterende stack, og værdien af stacken vises på den sidste jeton.

Man kan rydde en stack af jetoner ved at trykke på denne stack i 1 sekund.

Rydning af alle bets på ét spot på bordet (hovedindsats og sideindsatser) kan udføres ved at klikke/trykke på den gule (x) knap ved siden af indsatsområdet eller ved at rydde hovedindsatsen på dette spot.

Du kan flytte den øverste jeton fra en stack ved at klikke/trykke på den og trække den væk. Værdien af den resterende stack vises på stacken, og værdien af den jeton, du prøver at fjerne, vises på den jeton, du trækker. Du kan ikke flytte jetoner fra en stack til en anden.

Man kan rydde alle jetoner på bordet ved at trykke på knappen RYD ALLE.

Du kan fortryde dine sidste tilgængelige indsatshandlinger ved at trykke på knappen FORTRYD, indtil der ikke er flere handlinger tilgængelige.


Spillerens procentandel af det teoretiske afkast er 99,56 %


Spillereglerne gælder for pc- og mobile versioner af spillet.