Sådan spiller du Under Construction

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Under Construction er et videoautomatspil med 30 gevinstlinjer med en ekspanderende wild-funktion, et Pick Me-spil og et bonusspil.

Spilreglerne gælder også for mobil.

Spilfunktioner

Ekspanderende wild

Når wild-symbolet vises på hjul 3, ekspanderer det og dækker alle placeringerne på hjulet. Alle gevinster fordobles på gevinstlinjer, der er dækket af den Ekspanderende wild, undtagen en 5 x Wild-symbolgevinst, der IKKE fordobles. Wild ekspanderer kun, hvis det resulterer i en gevinstgivende kombination.

Ekstra spins

3 eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser ekstra spins.

 • 3 scatter-symboler = 10 ekstra spins
 • 4 scatter-symboler = 20 ekstra spins
 • 5 scatter-symboler = 30 ekstra spins

Pick Me-spil

Når wild-symbolet samtidigt vises hvor som helst på hjul 1 og 5, aktiveres Pick Me-spillet. 2 Pick Me-symboler vises på hjulene, og spillerne skal klikke på én af dem for at afsløre en gevinst. Endnu en chance for at spille Pick Me tilbydes muligvis. Alle Pick Me-spilgevinster lægges til gevinsterne på gevinstlinjen.

Bonus-spil

3 bonus-symboler udløser bonusspillet. Der er 4 niveauer, hvor spillerne skal vælge et element. Hvert element har en multiplikatorværdi tilknyttet. Bonusgevinsten beregnes ved at gange sats i alt med de samlede vundne multiplikatorer. Alle bonusspilgevinster lægges til kontoen.

Jackpotter

Dette videospil har 2 progressive jackpotter. Jackpot-gevinster tildeles tilfældigt. Det er ikke nødvendigt med symbolkombinationer. Sandsynligheden for at vinde jackpotterne afhænger af størrelsen af indsatsen.

Jackpottens vækstrate er 1% af spilindsatser per jackpot. Derudover placerer huset et fornyelsesbeløb i jackpotten efter hver jackpot-hit.

Mangler i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden i progressive jackpotter eller potentielle jackpot-gevinster.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinster i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca. hvert 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før han/hun vinder den. Ovenstående er sandt for jackpotter med rigtige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpotter aldrig bortset fra, hvis ekstreme, eksterne krav er til stede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser - først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens websted. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Udbetaling

Klik på "GEVINSTOVERSIGT"-knappen på spilpanelet for at se skærmbillederne til gevinstoversigten.

Yderligere vejledning

 • Wild-symbolet erstatter alle symboler, undtagen scatter- og bonus-symboler.
 • En ekstra spin spiller den samme indsats pr. linje som det oprindelige spil.
 • 4 wild-symboler eller derunder betaler i sig selv ingenting. 5 wild-symboler ganger indsatsen pr. linje med 10.000.
 • Det er muligt at vinde ekstra ekstra spins under ekstra spin-runderne.
 • Alle symboler betaler fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul på en aktiv gevinstlinje (startende med hjulet helt til venstre) undtagen scatter- og bonus-symboler.
 • Alle gevinster ganges med indsats pr. linje, undtagen scatter og bonus.
 • Bonus- og Pick Me-spilgevinster betales i tillæg til gevinster på gevinstlinjen.
 • Kun den højeste gevinst betales på hver af de aktive gevinstlinjer.
 • For at få vist videospilleautomatens forskellige gevinstgivende kombinationer og særlige funktioner, skal du klikke på Gevisttabellen eller Info-knapperne på spilleautomatens knappanel.
 • Du kan få bekræftet din gevinst i alt-beløb i "Betalt"-vinduet.
 • Beløbet på hver skærm eller som vist under spillet er altid i SAMME VALUTA som spillerens saldo, uanset om valuta-tegnet vises eller ej.
 • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
 • Funktionsfejl gør alle betalinger og spil ugyldige.

Minimumsindsats = 0.10 Kr. x 30 gevinstlinje
Maksimumsindsats = 100 Kr. x 30 gevinstlinjer


Spillets betjeningspanel

Nedenfor er en beskrivelse af pc-spillets betjeningspanel:

Knap Funktionalitet
Spil Klik på Spin-knappen for at dreje hjulene i den valgte indsats.
Stop Klik på Stop-knappen for at stoppe drejning af hjulene.
AutoPlay Klik på knappen AutoPlay for at vælge værdien til AutoPlay. Denne knap viser et udvalg af foruddefinerede værdier. Når værdien er valgt, begynder AutoPlay.
AutoPlay_Bar Valgmenuen til AutoPlay.
Bemærk, at indstillingen Indtil Stop kun vises i lande, der tillader det.
Autoplay holder pause for særlige spilfunktioner, såsom Bonus og ekstra spins, og fortsætter, når funktionen slutter.
Du kan når som helst stoppe Autoplay ved igen at trykke på knappen Spin (Stop).
Info Når du trykker på denne knap åbnes Gevisttabellen straks.
Sats Sats_urørt Ved at trykke på knapperne + og - stiger henholdsvis reduceres indsatsen via en række foruddefinerede værdier.
Lyd Følgende ikon kan anvendes til at slå lyden til og fra.
Menu Hjælp I menuen er der en spilleregler-knap, der åbner spilleregler-siden på en ekstern side.

Mobil

I det mobile spil vises følgende skærmbilleder:

 • Saldo - spillerens saldo.
 • Bet - det aktuelle indsatsniveau i alt, hvilket betyder indsats pr. række ganget antallet af aktive gevinstlinjer. I nogle spil er der ingen gevinstlinjer, men alligevel viser feltet Bet indsatsniveau i alt.
 • Gevinst - alle de opnåede gevinster. Hvis der ikke opnås gevinster, vises nul.
 • Progressive jackpots - hvis spillet har en progressiv(e) jackpot(s), vises den/de. Bemærk, at ved visning af historikken er jackpot(s) skærmbilledet(rne) tomt(me).

I det mobile spil er følgende knapper tilgængelige:

 • Lyd til/fra - dette vises, når spillet er indlæst og giver spilleren mulighed for at aktivere spillets lyde. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Spin - ved at trykke på knappen drejer hjulene. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Auto Spin 25 - ved at trykke på den drejer hjulene 25 gange. Når der trykkes på knappen, vises Stop, så spilleren kan stoppe hjulene.
 • Start - forlader spillet og spilleren vender tilbage til lobbyen.

Indstillinger

 • Spilleregler - ved at trykke på denne knap vises spillereglerne. Bemærk - dette kan også gøres i menuen Indstillinger.
 • Menuen Indstilling - åbner en menu for Indstilling med følgende 7 valgmuligheder.
 • Bet i alt-vælger - giver spilleren mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Auto Spin - giver spillern mulighed for at forhøje eller mindske det aktuelle valg.
 • Gevinsttabel - åbner spillets gevinsttabel.
 • Spilleregler - åbner spillereglerne.
 • Ansvarligt spil - åbner siden med ansvarligt spil.
 • Kasse - åbner kassen, så spilleren kan foretage indbetalinger.
 • Lyde - til/fra-vælger
 • Spilleren kan vælge menuen Indstilling ved at trykke på knappen "X".

Bemærk: for spil, der understøtter begge tilstande, gælder ovenstående for både liggende og stående tilstande. Imidlertid er det ikke alle spil, der understøtter begge tilstande, så i dette tilfælde undestøttes kun liggende tilstand.