Sådan spiller du videospillet Dawn of the Dinosaurs

Klik her for at se vores Politik vedrørende afbrydelser.


Dawn of the Dinosaurs er et videospil med 25 gevinstrækker med særlige komplette kombinationer ved indsamling af T-Rex-æg, ekstra spins og et bonusspil med én-mod-én dinosaur i kamp.

Placering af en indsats

 1. Indsatsbeløbet kan ændres ved at klikke på knapperne - eller + i området "INDSATS PR. RÆKKE".
 2. Klik på "DREJ" for at starte spillet.
 3. Klik på "GEVINSTOVERSIGT" for at åbne skærmbillederne til gevinstoversigten.

Særlig spilfunktioner

Progressive jackpotter

Dette videospil har en progressiv jackpot. Jackpot-gevinsten tildeles tilfældigt. Det er ikke nødvendigt med symbolkombinationer for at vinde. Muligheden for at vinde jackpotterne afhænger af størrelsen af indsatsen og antallet af valgte gevinstrækker.

Jackpottens vækstrate er 2% af spilindsatser. Derudover placeres et fornyelsesbeløb i jackpotten, hver gang der er jackpot.

Fejl i internetkommunikationer bør ikke påvirke retfærdigheden ved den progressive jackpot eller potentielle jackpot-gevinster.

Selv om det teoretisk set er matematisk muligt, forekommer tilsyneladende samtidige og flere gevinster i realiteten meget sjældent. Det mere normale scenarie er sekventielle gevinster, normalt adskilt af minutter, timer eller dage. Generelt er der i hver progressive jackpot et fornyelsesbeløb, der bruges til intro og genopfyldninger. Lad os f.eks. antage, at en given jackpot starter med at vokse baseret på de bidrag, som er udført af efterfølgende spillerrunder. Lad os antage, at jackpotten nu er på 15.000 Kr. Hvis to spillere vinder jackpotten stort set samtidigt, vinder den første spiller 15.000 Kr., mens den anden spiller vinder det beløb, der er genereret - om noget - siden den første jackpot blev opnået. Tællerne for jackpotten i spillet og i lobbyen opdateres ca hvert. 15. sekund (afhængigt af spillerens internetforbindelse), hvilket er meget hurtigt, så den anden (efterfølgende) vinder sandsynligvis allerede er klar over, at jackpotten er blevet nulstillet, før man vinder den. Ovenstående er sandt for jackpots med virkelige penge og demopenge og for pc- og mobilbaserede spil.
Normalt afsluttes produktionsprogressive jackpots aldrig bortset fra hvis ekstreme, eksterne krav er tilstede, enten pga. kommercielle, tekniske eller lovgivningsmæssige årsager, som ikke var til stede før. Hvis vi bliver pålagt at fjerne en produktionsjackpot, så gøres det i tre faser – først suspenderes det eller de bidragende spil via en administrator, og derefter suspenderes selve jackpotten via administratoren af jackpotserveren, og til sidst sendes en meddelelse til spillerne via supportområdet på operatørens webside. Tilliden af selve den akkumulerede jackpot bestemmes af naturen af årsagen til fjernelsen. Skyldes det et midlertidigt tekniske problem (systemfejl), gendannes jackpotten efterfølgende, og normalt spil genoptages. Er fjernelsen permanent, gendannes de akkumulerede bidrag til de spillere, der stadigvæk er aktive. De midler, som ikke kan gendannes, overføres til en lignende jackpot.

Denne jackpot er fælles med andre spil.

Bemærk venligst, at du vil spille med spillere fra www.888.com.

Combo Completer

Spilleren indsamler et T-Rex-æg, når T-Rex + særlige æg-symboler vises på hjul 3. Æg indsamles på videospillets spilpanel. Æggene glider automatisk tilbage til hjulene for at erstatte symboler mellem 2 T-Rex-symboler og for at færdiggøre en kombination. Der er ingen grænse for antallet af æg, der kan indsamles. Men kun én gevinstrække kan færdiggøres, selvom der indsamles mere end ét æg, og den optimale gevinstrække vil altid blive valgt. Æg indsamles mellem hver spilsession. Æg glider ikke tilbage til hjulene ved ekstra spins. Combo Completer aktiveres kun, når der mangler én kolonne i et gevinstgivende mønster.


Ekstra spins eksplosion

Spilleren indsamler lavasten fra hjulene, når det særlige lavasten-symbol vises. Der skal 4 lavasten-symboler til for at udløse ekstra spins. Lavasten indsamles i vulkanen på videospillets spilpanel. Spillerne kan vælge mellem følgende ekstra spin:

 • 18 ekstra spins uden multiplikator
 • 9 ekstra spins med x2 multiplikator på alle gevinster
 • 6 ekstra spins med x3 multiplikator på alle gevinster
 • 3 ekstra spins med x6 multiplikator på alle gevinster

Bonusspil

3 bonussymboler udløser raptorsammenstødets bonusspil.
Spilleren styrer den store reptil i en én-mod-én kamp. Spilleren har op til 5 runder til at slå den onde modstander og vinde bonuskontanter. Kampen kan spilles automatisk ved at klikke på "Auto-kamp".

Alle bonusgevinster ganges med den samlede indsats.


Yderligere vejledning

 1. Wild erstatter ethvert symbol undtagen lavasten, bonus og T-Rex. Wild-symboler i sig selv giver ikke betaling.
 2. Et ekstra spin spilles med samme indsats pr. række som det oprindelige spil.
 3. Man kan ikke vinde flere ekstra spins i runder med ekstra spins.
 4. Alle symboler betales fra venstre mod højre på hinanden følgende hjul for en aktiv gevinstrække.
 5. Alle gevinster ganges med indsats pr. række.
 6. Bonusgevinster betales ud over gevinster på gevinstrækken.
 7. Kun højeste gevinst betales for hver aktiv gevinstrække.
 8. Du kan se de forskellige gevinstgivende kombinationer og specialfunktioner ved at klikke på knappen Gevinstoversigt på videospillets knappanel.
 9. Du kan kontrollere dit samlede gevinstbeløb i vinduet "Betalt".
 10. Gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen.
 11. Du kan bruge Autospil til at lade computeren dreje for dig. Vælg antal spins (klik på knapperne -/+ eller - afhængigt af spillet - vælg det ønskede antal) og klik på Autospil. Du kan stoppe Autospil når som helst. Autospil holder pause ved bonusrunder og ekstra spins.
 12. Beløbene som vises på skærmen under spillet er altid i SAMME VALUTA som spillerens saldo, uanset om valutategnet vises eller ej.

Minimumsindsats: 0,50 x 25 gevinstrækker
Maksimumsindsats: 100 x 25 gevinstrækker